söndag 16 april 2017

Musslor med vitlök och persilja



Min mamma har på många sätt insiprerat mig i matkonstens alla krumbukter. Vi har tillsammans sökt allehanda recept, för att hitta det där lilla goda som förgyller vardagen. Ett av dessa recept är denna lilla anrättning, som passar bra då det små knorrar i magen.
Här är receptet på stekta musslor;


  • En burk musslor utan skal i vatten. 
  • Två vitlöksklyftor, pressade.
  • En knippe persilja, hackade.
  • En klick smör till stekning.
  • Salt och peppar.
  • Rostat bröd vid servering.
Stek upp allt i en panna. Servera på det rostade brödet. Drick gärna ett glas vitt vin till eller en god kall öl.

Detta är mumsfilibaba och doften som sprids är helt förförisk. Receptet är för två, så bjud din älskade på detta goda och ni får en härlig kväll tillsammans. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar